Verpleegkundige voor Palliatieve zorgen en Revalidatie

Cliniques de l'Europe
Arbeitsort: 1180 Uccle (Bruxelles)
Stellenart: Festanstellung Teilzeit
Kategorie: Krankenpfleger
Chiffre: EUS01348

Zurück

Korte beschrijving

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Verpleegkundige

Voor Palliatieve zorgen en Revalidatie

Voor de site St-Michiel

Onze palliatieve zorgeenheid en revalidatie zoekt nieuwe collega’s om onze patiënten een optimale verzorging te kunnen aanbieden. Na een professioneel onthaal door onze begeleidingsverpleegkundigen, wordt u ingeschakeld in een gedreven team waarbij de laatste levensfase van de patiënt een centrale rol speelt.

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Verpleegkundige

Voor Palliatieve zorgen en Revalidatie

Voor de site St-Michiel

Onze palliatieve zorgeenheid en revalidatie zoekt nieuwe collega’s om onze patiënten een optimale verzorging te kunnen aanbieden. Na een professioneel onthaal door onze begeleidingsverpleegkundigen, wordt u ingeschakeld in een gedreven team waarbij de laatste levensfase van de patiënt een centrale rol speelt.

 

 

De Europa Ziekenhuizen zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden wij een volledig zorgaanbod aan op onze beide sites, St-Elisabeth in Ukkel en St-Michiel in Etterbeek/Europese Wijk.

In onze instelling worden dagelijks 2500 patiënten verzorgd. Onze 300 specialisten en 1800 personeelsleden zetten dag na dag hun competenties voor hen in om, met respect voor eenieder, een doeltreffende en correcte diagnose te stellen, een aangepaste behandeling voor te stellen en een gepersonaliseerde benadering te waarborgen. Wij kunnen hiervoor een beroep doen op geavanceerde medische technologie in een moderne infrastructuur zodat we aan elke patiënt de beste zorgkwaliteit kunnen bieden, in alle veiligheid en met maximaal comfort.

Uw verantwoordelijkheden

Voor palliatieve bedden : Uw missie is een kwalitatief hoogstaande zorg te verstrekken in de laatste levensfase van de patiënten met diverse ziektepatronen en een verschillende achtergrond. Deze opdracht vervult u in een multidisciplinaire omgeving en in goede samenwerking met uw collega’s. Naast het bijstaan van de patiënt, ondersteunt u de familie doorheen de volledige verzorging.

Voor revalidatiebedden : Uw missie is er voor te zorgen dat de revaliderende persoon, binnen het kader van zijn ziektebeeld, blessure of letsel, een kwaliteitsvol zorgtraject weet af te leggen. Hierdoor helpt u mee de cultuur binnen deze verpleegeenheid verder te ontwikkelen. Het verlenen van intensieve zorg gebeurt met respect voor de patiënt, en rekening houdend met zijn of haar eigenheid.

Enkele van uw taken zijn:

 • het werken in een multi- & interdisciplinair team rond de revaliderende patiënt, met aandacht voor de eigenheid van de revaliderende patiënt, waarbij vlot teamwerk essentieel is en de patiënt en zijn omgeving centraal staan
 • een kwaliteitsvolle & patiëntveilige zorg met specifieke aandacht voor een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale aspecten van de revaliderende patiënt
 • actief meewerken aan projecten met betrekking tot kwaliteitsverbetering op de afdeling
 • uitvoeren van diverse administratieve taken en andere dienst-ondersteunende opdrachten

Uw profiel

 • Bachelor in de verpleegkunde
 • Een opleiding Palliatieve zorg of een permanente vorming Revalidatie is een bijkomend pluspunt
 • Tweetaligheid (NL/FR) of bereid zich hiervoor in te zetten
 • Kennis van de courante IT- toepassingen: Microsoft office
 • Communicatief ingesteld, teamspeler
 • Nauwgezet, zorgvuldig en stipt
 • Gevoel voor diplomatie en discretie

Aanbod

Wij bieden een voltijds of deeltijds contract voor onbepaalde duur aan in een modern en kwalitatief hoogstaand ziekenhuis.

Naast een baremieke verloning die een jaarlijkse salarisverhoging garandeert, een aantrekkings- en eindejaarspremie, alsook werkzekerheid binnen een ziekenhuis dat de patiënt en zijn personeel centraal stelt, bieden wij u :

 • Een DKV hospitalisatieverzekering in België en in het buitenland
 • Extra loon voor onregelmatig werk, bovenop de sectorale premies (26=>35% op zaterdag, 35=>50% op zaterdagavond, 56=>75% op zondag, 56=>80% op zondagavond)
 • Een oproeppremie (50%) en een premie voor verandering van shift (15%) binnen 48 uur
 • Interne en externe opleidingen die volledig bekostigd worden, met inbegrip van relevante specialisaties en aanvullende masters
 • Gratis taalopleiding in groep of immersie
 • Telefoonabonnement betaald door de werkgever na het slagen voor een tweetaligheidstest
 • Een deel van de kosten van de aangeboden maaltijden wordt betaald door het ziekenhuis
 • 1 extra dag anciënniteitsverlof per 5 jaar, zonder maximumlimiet
 • Terugbetaling vervoerskosten (openbaar vervoer, fiets, auto)

De sollicitatie (sollicitatiebrief en curriculum vitae) dient via onze website te worden verzonden

Diversiteit, in al haar dimensies, is een kernwaarde binnen de Europa Ziekenhuizen. Wij zijn ervan overtuigd dat geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele oriëntatie, levensfilosofie of handicap elementen zijn die deel uitmaken van onze individualiteit en de kracht van onze teams.

Zurück

Avenue De Fré 206
1180 Uccle (Bruxelles)
Ihr Ansprechpartner
Responsable Recrutement

Zurück