Verpleegkundige Geriatrie

Cliniques de l'Europe
Arbeitsort: 1180 Uccle (Bruxelles)
Stellenart: Teilzeit
Kategorie: Krankenpfleger Facharzt / Fachärztin
Chiffre: EU01344

Zurück

Korte beschrijving

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Verpleegkundige - Geriatrie

Op de sites St-Elisabeth & St-Michiel

Onze dienst Geriatrie is op zoek naar nieuwe collega's om een optimale zorg voor onze patiënten te garanderen. Na een professionele ontvangst door onze ondersteunende verpleegkundigen komt u te werken in een team waar waardige ouderenzorg centraal staat.

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Verpleegkundige - Geriatrie

Op de sites St-Elisabeth & St-Michiel

Onze dienst Geriatrie is op zoek naar nieuwe collega's om een optimale zorg voor onze patiënten te garanderen. Na een professionele ontvangst door onze ondersteunende verpleegkundigen komt u te werken in een team waar waardige ouderenzorg centraal staat.

Uw verantwoordelijkheden

Uw missie is om ervoor te zorgen dat ouderen hun zelfstandigheid kunnen behouden of herwinnen binnen de context van hun pathologie en omgeving. Op deze manier draagt u bij aan de ontwikkeling van de geriatrische cultuur in deze zorgeenheid. Er wordt kwaliteitsvolle zorg verleend met respect voor de patiënten, rekening houdend met hun individuele projecten. Uw taken omvatten het volgende:

 

1. Beoordeling van medische behoeften: beoordeling van de gezondheidsbehoeften van geriatrische patiënten, waaronder het beheer van chronische ziekten, valpreventie, voeding en toediening van medicatie.

2. Zorgplanning: ontwikkelen van geïndividualiseerde zorgplannen in samenwerking met het multidisciplinaire team, rekening houdend met de fysiologische, psychologische en sociale behoeften van de patiënten.

3. Zorgverlening: het verlenen van directe medische zorg aan patiënten, waaronder het behandelen van verwondingen, het monitoren van vitale functies, het toedienen van medicatie en wondverzorging.

4. Ondersteuning bij dagelijkse activiteiten: patiënten assisteren bij dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke hygiëne, mobiliteit, maaltijdbeheer en incontinentiebeheer.

5. Communicatie en voorlichting: patiënten en hun familie informeren over behandelplannen, medicatie en medische interventies. Voortdurend informatie bieden over de zorg voor geriatrische patiënten.

6. Monitoring en follow-up: de gezondheidstoestand van patiënten monitoren en zorgplannen aanpassen aan veranderende behoeften. Zorgen voor regelmatige follow-up en de voortgang documenteren.

7. Coördinatie van zorg: samenwerken met andere zorgprofessionals, zoals artsen, therapeuten en maatschappelijk werkers, om een alomvattende aanpak van geriatrische zorg te garanderen.

8. Emotionele steun: emotionele steun bieden aan oudere patiënten en hun familie door de psychologische en emotionele problemen die gepaard gaan met het ouder worden te herkennen en aan te pakken.

 

Uw profiel

  • Verpleegkundige met een professionele titel of beroepskwalificatie in geriatrie, of bereid om deze te behalen
  • Tweetalig (NL/FR) of bereid om het te worden
  • Standaard computervaardigheden: Microsoft Office
  • Dynamisch en goede communicatieve vaardigheden
  • Gemotiveerd om voortdurend bij te leren
  • In staat om in een multidisciplinair team te werken en een actieve rol op te nemen binnen het team
  • De geriatrische patiënt ter harte nemen en empathie tonen voor de patiënt en zijn/haar familie
  • Constructief en loyaal zijn als collega

 

Aanbod

We bieden een stabiel contract in een modern en kwalitatief hoogstaand ziekenhuis.

Naast een baremieke verloning die een jaarlijkse salarisverhoging garandeert, een attractiviteits- en eindejaarspremie, alsook werkzekerheid binnen een ziekenhuis dat de patiënt en zijn personeel centraal stelt, bieden wij u:

 

· Een DKV-hospitalisatieverzekering in België en in het buitenland

· Extra loon voor onregelmatig werk, bovenop de sectorale premies (26=>35% op zaterdag, 35=>50% op zaterdagavond, 56=>75% op zondag, 56=>80% op zondagavond)

· Een oproeppremie (50%) en een premie voor verandering van shift (15%) binnen 48 uur

· Interne en externe opleidingen die volledig bekostigd worden, met inbegrip van relevante specialisaties en aanvullende masters

· Gratis taalopleidingen in groep of immersie

· Telefoonabonnement betaald door de werkgever na het slagen voor een tweetaligheidstest

· Een deel van de kosten van de aangeboden maaltijden wordt betaald door het ziekenhuis

· 1 extra dag anciënniteitsverlof per 5 jaar, zonder maximumlimiet

· Terugbetaling vervoerskosten (openbaar vervoer, fiets, auto)

 

Interesse? Solliciteer nu via onze website!

 

Hier vindt u een korte presentatie

Diversiteit, in al haar dimensies, is een kernwaarde binnen de Europa Ziekenhuizen. Wij zijn ervan overtuigd dat geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele oriëntatie, levensfilosofie of handicap elementen zijn die deel uitmaken van onze individualiteit en de kracht van onze teams.

Zurück

Avenue De Fré 206
1180 Uccle (Bruxelles)
Ihr Ansprechpartner
Responsable Recrutement

Zurück