Medewerker centrale sterilisatie

Cliniques de l'Europe
Arbeitsort: 1180 Uccle (Bruxelles)
Stellenart: Vollzeit
Kategorie: Andere
Chiffre: EUS01420

Zurück

Korte beschrijving

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Medewerker Centrale Sterilisatie

Voor de site St-Michiel

De afdeling Sterilisatie van onze ziekenhuizen is op zoek naar nieuwe collega’s om een optimale en kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen afleveren. Binnen een dynamisch team wordt u opgeleid op het terrein waarbij u zich te midden van een zeer moderne infrastructuur kan ontwikkelen.

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Medewerker Centrale Sterilisatie

Voor de site St-Elisabeth

De afdeling Sterilisatie van onze ziekenhuizen is op zoek naar nieuwe collega’s om een optimale en kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen afleveren. Binnen een dynamisch team wordt u opgeleid op het terrein waarbij u zich te midden van een zeer moderne infrastructuur kan ontwikkelen.

 

 

De Europa Ziekenhuizen zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden wij een volledig zorgaanbod aan op onze beide sites, St-Elisabeth in Ukkel en St-Michiel in Etterbeek/Europese Wijk.

In onze instelling worden dagelijks 2500 patiënten verzorgd. Onze 300 specialisten en 1800 personeelsleden zetten dag na dag hun competenties voor hen in om, met respect voor eenieder, een doeltreffende en correcte diagnose te stellen, een aangepaste behandeling voor te stellen en een gepersonaliseerde benadering te waarborgen. Wij kunnen hiervoor een beroep doen op geavanceerde medische technologie in een moderne infrastructuur zodat we aan elke patiënt de beste zorgkwaliteit kunnen bieden, in alle veiligheid en met maximaal comfort.

Uw verantwoordelijkheden

In het kader van een kwaliteitszorg voor onze patiënten, ondersteunt u het operatiekwartier en andere diensten van het ziekenhuis met de reiniging, desinfectie, controle, verpakking, sterilisatie en distributie van de te steriliseren materialen. Tevens bent u samen met het team verantwoordelijk voor de welomschreven hygiënische zorgen, de logistieke en de administratieve taken binnen de afdeling. U presteert wisselende diensten (vroege, late, nachtdiensten en weekends) en werkt productief samen met de collega’s waarbij het welzijn van de patiënt steeds als centraal uitgangspunt fungeert.

Uw profiel

 

 • Opleiding CSA gevolgd of bereid dit te volgen
 • Ervaring met Centrale Sterilisatie is een pluspunt
 • Tweetaligheid NL/FR
 • Teamgeest en positieve ingesteldheid
 • Stressbestendig en flexibel
 • Leergierig

Aanbod

Wij bieden je een voltijds contract (100%) in een modern en hoogwaardig ziekenhuis.

Naast een baremieke verloning die een jaarlijkse salarisverhoging garandeert, een aantrekkings- en eindejaarspremie, alsook werkzekerheid binnen een ziekenhuis dat de patiënt en zijn personeel centraal stelt, bieden wij u :

 • Werken in een ziekenhuis met JCI- accreditatie, de garantie voor een toewijding aan kwaliteitsvolle zorg, patiëntveiligheid en professionele teams
 • Een DKV hospitalisatieverzekering in België en in het buitenland
 • Interne en externe opleidingen
 • Gratis taalopleiding in groep of immersie
 • Telefoonabonnement betaald door de werkgever na het slagen voor een tweetaligheidstest
 • Een deel van de kosten van de aangeboden maaltijden wordt betaald door het ziekenhuis
 • 1 extra dag anciënniteitsverlof per 5 jaar, zonder maximumlimiet
 • Terugbetaling vervoerskosten (openbaar vervoer, fiets, auto)
 • Exclusieve voordelen dankzij Benefits@Work op aantrekkelijke merken, waarmee u het hele jaar door bespaart
 • Welzijnsprogramma en organisatie van sportieve uitdagingen en gratis groepslessen (Crossfit, SquadEasy, Run@Work)

Sollicitaties (motivatiebrief en curriculum vitae) moeten worden verzonden via onze website!

Diversiteit in al haar dimensies is een essentiële waarde bij Cliniques de l'Europe. Wij zijn ervan overtuigd dat geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid, levensovertuiging of handicap allemaal elementen zijn die onze individualiteit en de kracht van onze teams vormen.

Zurück

Avenue De Fré 206
1180 Uccle (Bruxelles)
Ihr Ansprechpartner
Responsable Recrutement

Zurück