HB A30/2024 : DIENSTHOOFD CARDIOLOGIE (M/V/X) – COD

CHU Brugmann
Arbeitsort: 1020 Brussels
Stellenart: Vollzeit
Kategorie: Andere
Chiffre: MJB90292

Zurück

Onderneming

Werken bij het UVC Brugmann is streven naar uitmuntendheid en samen de attractiviteit van het ziekenhuis versterken.
Het Universitair Verplegingscentrum Brugmann, openbaar ziekenhuis binnen het Iris netwerk, is uitgerust met een breed ziekenhuisaanbod (driecomplementaire sites) en beschikt over een specifieke architectuur die constant evolueert.
Door haar sterke maatschappelijke persoonlijkheid, ijvert het UVC Brugmann voor het behoud van toegang tot de beste zorgen voor alle patiënten, zonderenige discriminatie.
Het ziekenhuis bundelt een grote diversiteit aan loopbanen, soms onvermoede : geneesheren, verpleegkundigen, paramedici, bedienden, werklieden, …
Het UVC Brugmann is geregeld op zoek naar gemotiveerde medewerkers die garant staan voor de waarden van de instelling.
Zoekt u werk in de medische sector om er kwaliteitsvol werk te verrichten ? Wij bieden u de mogelijkheid om binnen een dynamisch team te evolueren metde mogelijkheid u verder te vormen en een expert te worden in uw vakgebied.
Onze ambitie ? Door een gepaste omkadering u een stimulerende werkomgeving waarborgen, mede dankzij het bevorderen van loopbaanontwikkeling,erkenning van inzet stimuleren, het invoeren van een evaluatiecultuur (feedback) en een doelgericht managementsbeleid.

Functie

Profiel

Aanbod

  • Een verrijkende functie in een hoge prestaties leverende en menselijke werkomgeving ;
  • Diverse voordelen voor de medewerkers: maaltijdcheques, toekenning van wetenschappelijk verlof (seminaries, …), een hoge prestaties leverendetechnische uitrusting, medische zorgen aan voorkeurstarieven in alle ziekenhuizen van het Iris-net, een crèche, …
  • Een tweetaligheidspremie zodra men geslaagd is voor het Selorexamen (mogelijkheid tot taalcursussen).

Zurück

Place Van Gehuchten 4
1020 Bruxelles
Ihr Ansprechpartner
Service Recrutement
Telefon +32 2 477 21 11

Zurück