Bedrijfsomschrijving
Werken bij Kliniek Sint-Jan is werken in een ziekenhuis dat de gezondheid en het welzijn van haar patiënten hoog in het vaandel draagt. Elke dag opnieuw stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op dezelfde manier behandeld worden.
Werken bij Kliniek Sint-Jan houdt eerst en vooral in dat je deel uitmaakt van een zorginstelling waar welwillendheid, respect en kwaliteit kernwaarden zijn. Je werkt in een serieuze, professionele en hartelijke omgeving. Hiertoe stimuleren we een omgeving waarin iedere persoon gekend is en erkend wordt. De culturele, taalkundige en sociale diversiteit van onze medewerkers en patiënten is onze grootste rijkdom en trots.
VACATURE: DIÉTIST (M/V/X)
AFDELING: LOGISTIEK
SITES: KUIDTUIN, MIDDAGLIJN EN LEOPOLD
SOORT CONTRACT: CONTRACT VAN BEPAALDE DUUR VAN 6 MAANDEN
WERKTIJD: DEELTIJDS (40%)
VEREISTE OPLEIDING: BACHELOR DIEETKUNDE
Vacatureomschrijving
Als diëtist bij Kliniek Sint-Jan speel je een sleutelrol in het begeleiden van patiënten naar een gezondere levensstijl. Met jouw voedingsadvies op maat help je mensen zich beter te voelen, sneller te herstellen en bewuste keuzes te maken. Je werkt in een hecht team van zorgprofessionals, waar jouw input écht het verschil maakt.
Je verantwoordelijkheden:
- Je werkt mee aan het opstellen van het menu en geeft voedingsadvies aan patiënten om een uitgebalanceerd dieetprogramma op te stellen, aangepast aan hun behoeften
- Je beoordeelt de voedingsstatus van patiënten
- Je bepaalt en past de noodzakelijke voedingszorg voor patiënten toe, in overleg met het multidisciplinaire team en volgens medische voorschriften
- Je geeft voedingsadviezen aan patiënten en hun families
- Je houdt de patiëntendossiers up-to-date en voert overige administratieve taken uit die verband houden met hun dieetzorg
- Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen
- Je maakt documenten (of brochures) met voedingsinformatie
- Je werkt mee aan het coderen van menu's
- Je zorgt ervoor dat de hygiëneregels in de keuken worden nageleefd, evenals dat de maaltijdtrays van patiënten overeenkomen met hun voedingsbehoeften
Functie-eisen
- Je beschikt over een bachelor-/graduaatdiploma diëtetiek en een erkenningsnummer
- Je drukt je zeer goed uit (mondeling en schriftelijk) in het Fans en/of Nederlands
- Je hebt bij voorkeur ervaring in een zorginstelling en/of in de gemeenschappelijke keuken
- Je wordt aangetrokken door de diensten interne geneeskunde en gastro-enterologie
- Je bent flexibel, proactief, dynamisch en neemt initiatief.
- Je communiceert gemakkelijk en beschikt over luistervaardigheden
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je kunt vlot omgaan met IT-tools (Word, Excel, enz.), kan je aanpassen aan nieuwe programma's en beschikt over goede administratieve vaardigheden
Aanvullende informatie
WIJ BIEDEN JE
- Een deeltijds contract van bepaalde duur (van 6 maanden)
- Een salaris gebaseerd op de IFIC-baremaschalen, met erkenning van je relevante anciënniteit
- Een eindejaarspremie om je inzet en werk te belonen
- Een hospitalisatieverzekering na 6 maanden en een ongevallenverzekering privéleven
- Medische raadplegingen in Sint-Jan aan ziekenfondstarieven
- Verschillende opleidingen waardoor je jezelf verder kan ontwikkelen en op de hoogte blijft van de evoluties in de sector
- Ondersteuning bij het leren van Frans en/of Nederlands
- Een tussenkomst in je verplaatsingskosten
- 24 dagen verlof/jaar pro rata je werktijd alsook bijkomende verlofdagen op 50, 52 en 55 jaar
- Een bedrijfsrestaurant aan personeelstarieven
- Een hartelijke werkomgeving waar het menselijke aspect primeert
Als inclusief bedrijf engageert Kliniek Sint-Jan zich voor diversiteit. Alle kandidaturen worden gelijk behandeld zonder discriminatie.
INTERESSE?
Solliciteer online: https://www.klstjan.be/jobs
MEER INFORMATIE:
Stuur je kandidatuur met gedetailleerd cv en motivatiebrief naar Frédéric Bontemps, Recruitment Partner, via www.klstjan.be/jobs
