Arts gespecialiseerd in neus-keel-oorziekten

Hôpitaux Iris Sud
Arbeitsort: Ixelles
Stellenart: Festanstellung Freelance
Kategorie: Facharzt / Fachärztin

Zurück

De Iris Ziekenhuizen Zuid werven aan voor het departement geneeskunde een arts gespecialiseerd in neus-keel-oorziekten, onder contract van zelfstandige.


De Iris Ziekenhuizen Zuid (IZZ) maken deel uit van de groep van Brusselse openbare ziekenhuizen en van het CHORUS-netwerk: het grootste ziekenhuisnetwerk in België. Dit netwerk bestaat uit 7 ziekenhuizen (Erasmus, Chirec, UVC Brugmann, UMC Sint-Pieter, Iris Ziekenhuizen Zuid, UKZKF en Instituut Jules Bordet), verspreid over het Brussels Gewest, die op hun beurt in 3 subgroepen gegroepeerd zijn:

Academische ziekenhuizen: Erasmus / UKZKF / Instituut Jules Bordet
Universitaire ziekenhuizen: UMC Sint-Pieter / UVC Brugmann
Stageziekenhuizen: Iris Ziekenhuizen Zuid / Chirec
IZZ maakt sinds begin oktober 2021 deel uit van het nieuwe CHORUS-netwerk, waarin het samen met CHIREC een bevoorrechte plaats bekleedt. Dit is een belangrijke stap in de positionering van IZZ op de kaart van de Brusselse ziekenhuizen en in de ontplooiing van nieuwe samenwerkingsprojecten. Dit is een belangrijke stap in de positionering van IZZ op de kaart van de Brusselse ziekenhuizen en in de ontplooiing van nieuwe samenwerkingsprojecten. De verankering van IZZ in dit ruime netwerk verzekert de
continuïteit van het buurtziekenhuis met meerdere campussen in de Brusselse ziekenhuisomgeving.

De samenwerking in de subgroep met CHIREC doet geen afbreuk aan de onafhankelijkheid van IZZ noch van zijn status van openbaar ziekenhuis.

Onze strategische assen

Eind 2021 hebben de beheersorganen van IZZ een nieuw herstructureringsplan van de medische activiteit (PRAM genaamd) over de 4 campussen goedgekeurd. Dit plan geeft een duidelijk zicht op onze plaats als acuut ziekenhuis in de stad. Het bevestigt onze wil om iedereen, via verschillende toegangspoorten, eenvoudig toegang te geven tot een basis- en lokaal zorgaanbod en, tegelijkertijd, uitstekende geneeskunde aan te bieden. Het PRAM richt zich op intramurale zorgperiodes (dag of klassiek) door de nadruk te leggen op 6 meer specifieke en gecentraliseerde polen (verdeeld over de 3 acute campussen).

Tegelijkertijd wil IZZ door middel van het Change Management verandering brengen in de positionering en managementstijl van het ziekenhuis en van het bestuur (Participatief – Agile – Innovatief).

IZZ is een buurtziekenhuis, verspreid over 4 campussen in het zuiden van Brussel, met een zorgaanbod dat zo goed als alle pathologieën behandelt:

Joseph Bracops (Anderlecht)
Molière-Longchamp (Vorst)
Etterbeek-Elsene (Elsene)
Baron Lambert (Etterbeek)
Al deze vestigingen zijn campussen voor acute zorg met uitzondering van Baron Lambert met enkel algemene diensten en een polikliniek.

Onze zorgregio: Anderlecht, Sint-Gillis, Vorst, Ukkel, Elsene, Etterbeek, Oudergem, Bosvoorde, Dilbeek, Drogenbos. In totaal ongeveer 500.000 personen.

De dienst NKO van de Iris Ziekenhuizen Zuid

De dienst NKO is samengesteld uit een team van 20 NKO-artsen die op consultatie en in het operatiekwartier werkzaam. Ze zijn allen gespecialiseerd in de verschillende domeinen van de NKO. IZZ beschikt eveneens over een grote logopediedienst.

De dienst is uitgerust met ultramoderne apparatuur, zowel op consultatie als in het operatiekwartier, en kan rekenen op uiterst bekwame verpleegteams.

Er is eveneens een speciale plaats op de NKO-afdeling voor de Stemkliniek en de Kliniek voor val- en duizeligheidspreventie.

Wij zoeken :

Een arts gespecialiseerd in neus-keel-oorziekten en in hals- en gelaatschirurgie.
U neemt deel aan de wachtdienst in functie van uw competenties en aan de continuïteit van de zorgverlening in het weekend en op feestdagen.
U vult een uurrooster van 4 tot 8/10 en in (te bespreken).
U heeft bovendien de mogelijkheid tot bevordering in de graad van adjunct vanaf het 10 e jaar na het behalen van uw diploma van
algemene geneeskunde en na afloop van uw proefperiode van 18 maanden in onze instelling.

IZZ DAT IS:

550 erkende ziekenhuisbedden
2.500 medewerkers, waaronder 980 verpleegkundigen, 200 paramedici en 310 artsen
Ongeveer 40.000 hospitalisaties en opnames in dagheelkunde
370.000 consultaties (zonder paramedische consultaties en dispensarium)


WIJ BIEDEN:

Een contract als zelfstandige voor onbepaalde duur.
Een zeer aantrekkelijke verloning. De activiteit van de dienst NKO wordt betaald via de pool wat zorgt voor stabiliteit in de verloning en de betaalde verlofdagen. 80% van uw vergoeding is echter gebaseerd op uw individuele activiteit.
30 dagen betaald verlof en 10 dagen wetenschappelijk verlof per jaar (op een basis van 10/10 en en naar rato van het contractuele aantal activiteitsblokken en het aantal in IZZ gepresteerde maanden), gedekt door het vaste deel van uw pooldelen.
Een verzekering die de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid van de artsen dekt voor alle medische handelingen die in de instelling worden gesteld.
Voorkeurtarieven in alle ziekenhuizen van het IRIS-netwerk.
Een gevarieerde en boeiende functie in een stimulerende en dynamische werkomgeving.
De mogelijkheid om een specifieke activiteit te creëren en te ontwikkelen volgens uw bijzondere interesses.
Een aangename werksfeer.


TERMIJN VOOR HET INDIENEN VAN DE KANDIDATUREN: niet bepaald, sturen naar [email protected]

INDIENSTTREDING: te bepalen

MEER INFO: Contacteer Dokter Gert Van Esbroeck, Medisch directeur, Baron Lambertstraat 38 te 1040 Etterbeek of [email protected].

INTERESSE? Stuur uw motivatiebrief en CV ter attentie van Dokter Gert VAN ESBROECK, Medisch directeur, Baron Lambertstraat 38, 1040 Brussel, of per mail naar [email protected]

Zurück

Rue Baron Lambert 38
1040 Bruxelles
Ihr Ansprechpartner
Service Recrutement

Zurück