Anesthesist met erkenning intensieve zorgen (m/v/x)

Clinique Saint-Jean / Kliniek Sint-Jan
Arbeitsort: 1000 Bruxelles
Stellenart: Vollzeit
Kategorie: Facharzt / Fachärztin
Chiffre: REF317R

Zurück

Bedrijfsomschrijving

In het hart van Brussel, zorgen wij voor iedereen. Kliniek Sint-Jan is een plek waar we luisteren en verschillen respecteren. Dat geldt voor onze meer dan 30.000 patiënten én voor de 1.800 collega’s van ons ziekenhuis. Samen zetten we ons in om de beste zorg te bieden, gebruikmakend van vooruitstrevende behandelingen en nieuwe technologieën. En samen creëren we een omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

 

Vacatureomschrijving

We verwelkomen u in een dynamisch team van 18 anesthesisten en 6 intensivisten om onze dienst en het ziekenhuis verder uit te bouwen.  De diensten anesthesie en intensieve zorgen bevinden zich op de site Kruidtuin.

Functie-eisen

Arts-specialist in de anesthesie-reanimatie afgestudeerd aan een Europese universiteit en geregistreerd bij de Belgische Orde van artsen.

Aanvullende informatie

  • voltijds vanaf 1 oktober 2024
  • • Zelfstandige basis
  • • Tweetalig Nl/Fr, behoorlijke kennis van het engels

Interesse ?  Stuur uw CV, solliciatiebrief en copie van uw diploma naar Dokter Eva Provyn,  medisch directeur a.i., [email protected] en naar Dokter Hendrik Venmans, [email protected] en Dokter Jean-Nicolas Georis, [email protected], diensthoofden van de diensten anesthesie en intensieve zorgen.  De sollicitatie periode wordt afgesloten op 03/12/2023.

Zurück

Boulevard du Jardin Botanique
1000 Bruxelles
Ihr Ansprechpartner
Responsable Recrutement

Zurück